Referenties


 

Start
Referenties
Historie
Prestaties
Vlieghok
Kweekhok
Jonge duiven
Medische begeleiding
Teletekst uitslagen
Lossingsplaatsen
Roofvogels
Contact

 

Referenties

2017

Fred Kramer, Cees en Anke Ouwehand
Zij winnen de 3e NPO en de 9e nat. sector 2 tegen 4009 duiven. De vader komt hier vandaan en is een zoon Romee. De moeder is een samenkweek en komt uit Orion x dochter Joe Frasier.

Benno Kastelein, Hengelo
Benno pakt de 7e nat. Bergerac in sector 3. Deze duif is gekweekt door Gebr. Seelen uit Borne. De moeder komt hier vandaan en is een dochter Julia.

Richard de Vegt, Haule
Richard pakt de 8e NPO Orange in afdeling 11. De vader van deze duif is hier gehaald en is een broer van Jack.

Kees Droog, Andijk
Kees wint met zijn tweede duif een 9e nat. Barcelona met een halve Jellema, uit de lijn ingeteeld naar Orion en Saffier. Ook zijn 3e duif is een halve Jellema, deze wint de 29e nat.

Chris Paauwe, Kruiningen
Chris wint de 2e nat. Agen bij de oude duiven. De vader is rechtstreeks bij ons gehaald door Chris. 

Jan Willems, Nijverdal
Jan wint de 6e nat St. Vincent sector 3 met een 100% Jellema duif. Deze schitterende duivin is een kleindochter van Zwart Goud.

Koos Dijkstra, Nijensleek
Koos wint de 6e nat. St. Vincent in sector 4 met een 75% Jellema duif uit de oude lijnen.

Wim Weerink, Wierden
Wim vliegt 1e NPO Limoges op de eerste overnachtvlucht van het seizoen. Hij heeft tevens de snelste van het hele concours. De moeder heeft hij bij ons gehaald en is ingeteeld naar Zwart Goud en het Fondkoppel (Haviok x Mette)

Ook in de tweede duif van Wim zit veel Jellema bloed, de moeder is een dochter van Sophie x 430 (dus zus Evi). Deze duif vliegt een 5e NPO op Limoges.

Theo Streefkerk, Ameide
Theo wint op de dagfondvlucht Melun de 2e NPO tegen 14.316 duiven met een 100% Jellema.

2016

Fabian Wendel, Assen
Fabian vliegt dit jaar met Het Slagschip de 1e NPO Perigueux tegen 1054 duiven. Het Slagschip is een 62% Jellema duif. De vader komt uit de lijn Bergerac Doffer, Storm enz. De moeder is een 50% Jellema en is een kleindochter van Lorenzo x Meike.

Klaas Buwalda, St Jacobiparochie
Klaas wint de 1e NPO Orange en de snelste van de hele lossing. De vader is een Jellema (via Allard Dijkstra, Sneek) uit de lijn Hellas en Iris.

Dik vd Berg, Tuk
Dik wint weer de 1e nationaal St. Vincent sector 4. De moeder komt uit ons stamkoppel Orion x Mirna.

Kees Droog, Andijk
Kees won de eerste internatinaal Pau tegen meer dan 9000 duiven. De moeder heeft hij bij ons gehaald. Zij is een dochter van Hellas x dochter Zwart Goud

Gebr. Spekking, Terborg
Zij winnen met overmacht Limoges van afdeling 9 en hebben tevens de snelste van het gehele concours tegen 3849 duiven. De moeder van de winnende duif hebben ze hier gehaald en is een dochter van Lorenzo x Silvana. Ook in de vader zit nog wat bloed van ons, namelijk uit Hercules x Dide.

Bas Jansen, Zutphen
Bas wint op St. Vincent de 1e van de NU in zone 2 en 8e nat, sector 3. De moeder is een 100% Jellema duif via Arjan Beens. Ze is een halfzus van Rika en ze is moeder van 3 teletekst duiven.

Henk Leeftink, Nijverdal
Henk wint de 4e NPO Limoges tegen 1544 duiven met een 100% Jellema duif. Deze duif stamt uit de lijnen van de Stamdoffer en de Brive Doffer.

Benno Kastelein, Hengelo
Benno wint de 7e en 9e NPO Limoges tegen 1544 duiven. Zijn eerste duif heeft 75% Jellema bloed uit de lijn van Zoon Rika. Zijn tweede duif is de beroemde Silver Lady. Deze duivin heeft 25% Jellema bloed uit de lijn van Nirvana en Saffier.

Wim Weerink, Wierden
Wim pakt de 6e en 17e NPO Limoges tegen 1544 duiven. Zijn eerste duif heeft 25% Jellema bloed en zijn tweede duif 50%.

 

2015

Michel Dubois, Maisnil Duhe FR
Een heel mooie referentie uit Frankrijk. De superdoffer Diego wint op 3 internationale vluchten een kopprijs. De moeder komt van ons hok en is zowel een kleinkind van Orion als Saffier. Diego wint de 5e Int. Pau, de 14e Int. St. Vincent en de 19e Int. Perpignan.

Cees Nijdeken, Rijssen
Cees heeft de eerste en derde asduif van Nederland op de marathon. Dit zijn beide 100% Jellema duiven. Deze twee duiven zijn bij de meerdaagse fondspiegel 2015 eerste en tweede asduif geworden.

Foeke Troelstra, Heeg
De heer Troelstra heeft de eerste asduif sector 4 met 2 teletekst vermeldingen. De duif is gekweekt door wijlen Albert Beeksma en is een 50% Jellema duif. De vader komt uit de lijn van Hellas, Orion en Saffier.

Jos de Beukelaer, Aalten
Jos wint de 8e NPO Bergerac tegen 1458 duiven. De moeder is gekweekt door Hennie Otten, Enter en is een 100% Jellema duif uit de lijn Orion / Zwart Goud.

Simon Kuipers, Oudega
Simon wint de 5e nationaal Orange sector 4 tegen 1596 duiven. Dit is de eerste zone 4 van de NU tegen 790 duiven. De duif is een 100% Jellema. Vader is kleinzoon Orion en moeder is dochter Fondkoppel.

Gebr. Holleman, Tienhoven
De gebroeders winnen met een jaarling doffer de 7e nationaal Orange sector 3 tegen 5024 duiven. De vader komt bij ons vandaan, het is een kleinzoon van Zwart Goud.

Jan Dekkers, Nijverdal
Jan pakt de 1e Nat. Sector 3 Orange en tevens snelste van de gehele lossing van sector 3 en 4.
De vader komt bij ons uit het kweekhok en is een zoon van de Orion en Ice Queen.

Johan van de Keuken, Almelo
Johan wint de 5e NPO Bergerac tegen 1458 duiven, de moeder komt van ons hok en is een dochter van Hellas x Dide.

Cees Nijdeken, Rijssen
Cees pakt op Bergerac dezelfde 3 duiven als op St. Vincent vroeg! Hij wint nu op Bergerac de 2e, 6e en 11e NPO tegen 1458 duiven.
Zijn 1e en 3e zijn voor 100% van ons soort en zijn tweede voor 50%.

Jan Grootoonk, Bant
Jan wint op Agen de 1e prijs in fondclub Fiante tegen 1166 duiven. 1 van de ouders komt van Kweekcentrum Friesland en stamt van oze duiven.

Simon IJnsen van Ameland
Simon pakt op 1362km een duif van Barcelona en wint de 1e in NIC Drachten en 2e van Friesland.
De vader is een ingeteelde zoon van de Saffier en de moeder stamt ook nog uit Zwart Goud

Siem en Karst Kolk, Genemuiden
Deze jonge liefhebbers winnen de eerste nationaal Aurillac sector 3 tegen 7636 duiven. De vader komt van ons hok en is een zoon van het Klein Kweekstertje x inteelt Saffier (998). De moeder kwam van Arjan Beens.

Kees Droog, Andijk
Kees pakt op de loodzware Pau de zesde nationaal. De moeder komt van ons hok en is een ingeteelde kleindochter Zwart Goud.

Herman Sabel, Hengelo
Herman wint de zedse NPO Aurillac tegen 2424 duiven. De moeder komt uit de lijn Stamdoffer en Fondkoppel.

Cees Nijdeken, Rijssen
Cees blaast iedereen omver door de 1e, 3e en 9e St. Vincent in de afdeling te pakken tegen 1057 duiven. Zijn eerste 2 duiven kwamen uit duiven van ons. 

Johny Aretz, Peperga
Johny wint in sector 4 de 6e nationaal St. Vincent. Zijn winnende duif komt van Gerrit van Vilsteren uit Peperga en stamt voornamelijk af van onze duiven. 

G. Schulte, Westerhaar
Wint op Limoges de tweede prijs VNCC tegen 1397 duiven. Hij kweekte deze duif uit een zoon van Zwart Goud, gekoppeld aan een duivin van Harold Zwiers, Den Ham.

Theo Slot, Hengelo
Theo wint op Limoges de vijfde en zesde prijs VNCC tegen 1397 duiven. Deze twee duiven stammen van vaders kant uit Zwart Goud en van moeders kant van Beens via Benno Kastelein.

Wim Weerink, Wierden
Wim wint op Limoges de negende prijs VNCC tegen 1397 duiven. De moeder komt uit Orion x Mirna. Leuk detail is dat vorig jaar een volle broer van deze duif de 1e NPO Brive in afdeling 7 wint bij van Gelderen uit Ameide.

2014

J. Aretz en zn., Steggerda
Johnny en zn winnen de loodzware najaars Limoges in de Friese Fondclub tegen 417 duiven. Landelijk winnen ze de 6e prijs tegen 3644 duiven. Deze duif heeft voornamelijk Jellema bloed, uit de lijn van de Saffier. Herman Sabel uit Hengelo zit op deze vlucht ook steenvroeg met een halve Jellema. Hij wint landelijk de 11e prijs.

Comb. Bongers /Belleter, Nispen
Deze combinatie wint de 17e int. Barcelona met een halve Jellema. Twan Bongers uit Odiliapeel kweekte de moeder van deze duivin uit de lijnen van de Orion, Saffier en het Fondkoppel.

Comb. Huls & Zuidema, Sellingerbeetse
Deze combinatie wint de 1e NPO Cahors afd. 10 tegen 987 duiven. De winnende duif is een zuivere Jellema uit de lijnen van Hellas, Dide en Zwart Goud.

Thijs Visser, Steenbergen
Thijs wint de 10e Nat. Marseille met een 100% Jellema duif. Deze duif stamt af van de lijnen  Saffier, Brive Doffer en het Fondkoppel.

Gebr. Holleman, Tienhoven
Zij winnen de 4e Nat. St. Vincent met een 50% Jellema duif. De vader komt uit de lijn Fondkoppel x Zwart Goud. Een volle zus won de 45e Nat. op deze vlucht. Een andere zus (jaarling) was hun eerste duif op Perigeuex.

Aart Hup, Oene
Aart vliegt de 6e NPO Perigieuex met een jaarling. De moeder is een zuivere Jellema gekweekt door Carl Haas uit Heerde. Ze komt uit een zoon van het Fondkoppel x dochter Saffier.

gebr. Spekking, Ter Borg
Zij winnen de 9e nationaal St. Vincent sector 3. De moeder is een zuivere Jellema, ze is een kleinkind van Dide.

van Gelderen, Ameide
Bram vam Gelderen uit Ameide wint de 1e NPO Brive in afdeling 7. Hij deed dit met een opvanger die gekweekt is door Wim Weerink uit Wierden. Wim bezit een geweldig kweekhok met duiven van veel tophokken. Ook heeft hij een dochter van Orion x Mirna. Laat dit nu de moeder zijn van deze 1e prijswinnar.

J. Aretz en zn., Steggerda
Johnny en zn staan op Brive weer op teletekst met een halve Jellema. Ze winnen de 5e NPO.

Jan Grootoonk, Bant
Jan Grootoonk uit Bant wint met voorsprong de 1e prijs Limoges in sector 4. De moeder komt van ons hok en is een dochter van Mighty Mo x Kiara. Zowel Mighty Mo als Kiara zijn kinderen van Zwart Goud.
Jan wint ook nog de 14e NPO, dit is ook een halve Jellema. De vader is een zoon van Kiara.

Benno Kastelein, Hengelo
Benno wint de 8e NPO Brive met een halve Jellema. De moeder is "Witkopje Jelle", deze duivin is ingeteeld naar Zwart Goud en het Fondkoppel.

2013

Gerben van Loon, Boelenslaan
Gerben wint de 10e NPO Limoges met een halve Jellema. De vader is een zuivere Jellema uit de lijn van Orion. Ook in de moeder zit nog 25% Jellema bloed.

Anne Lenis, Joure
Anne wint dit jaar de 9e Nat. St. Vincent in sevtor 4. De vader is een zuivere Jellema en kleinkind van Zwart Goud en Saffier.

Henk Verweij, Rotterdam
Henk wint de 9e NPO afdeling 5 op Tarbes met een 50% Jellema duif. Deze duif won vorig jaar ook al een 4e Nat. Bergerac sector 2. 
De vader komt uit de Ice Man x Linde. Dit is inteelt naar Zwart Goud. Linde won ooit een 59e Nat. Barcelona op een loodzware editie.

A.P. Overwater, Strijen
Deze bekende en sympatieke melker wint de 26e Nat. Narbonne met een 50% Jellema duif.
De vader is door ons gekweekt is Steggerda en komt uit een zoon van de Saffier x een dochter van Zwart Goud. De moeder is een dochter van de As 115 van A.P.

Calum Edmiston, Horley Engeland
Calum  wint de 7e Nat. Agen jaarlingen met een halve Jellema. De moeder komt hier vandaan en is een dochter van de inteelt Saffier (998).

Combinatie Troelstra / Beeksma, Heeg
De combinatie Troelstra / Beeksma uit Heeg winnen de 6e Nat Bergerac in sector 4. Dit is een 100% Jellema duif. De vader komt uit Hellas x Iris en de moeder komt uit de lijnen van Orion en Saffier.

Aike-Jan Veninga, Ter Apel
Aike Jan wint de 7e Nat Bergerac in sector 4, ook een 100% Jellema. De vader is een zoon van Zwart Goud en de moeder een kleindochter Zwart Gouden. Hij is gekregen van Combinatie Huls-Zuidema uit Sellingerbeetse. Deze duif wint de 1e in zone 4 van de NU.

Jan Willems, Nijverdal
Op Bergerac wint Jan een 4e nationaal in sector 3. De moeder van deze duivin komt uit onze 339. Zij is ook de moeder van onze eerste van Perpignan om 04.45u.

Arjan Beens, Genemuiden
Op Brive breekt Arjan Beens ieder record door Rood Meisje om 6.13u en Marianne om 8.53u te draaien. Hij wint hiermee de 1e en 4e nationaal. Deze 2 duivinnen zijn zusjes van Olympic Miss Gijsje. Hun moeder is topkweekster Rika, welke Arjan gekweekt heeft uit 2 Jellema duiven. 

Harold Zwiers, Den Ham
Harold wint de 10e nationaal op Brive tegen 6935 duiven. Harold kweekt deze duivin uit zijn topduivin "Limoosje" gekoppeld tegen een ingeteelde zoon van Zwart Goud.

J. Aretz en zn., Steggerda
Aretz heeft ze de dit seizoen in superforme. Hij wint de 6e Nat. Cahors sector 4 en de 6e Nat. St. Vincent. Hij heeft in 2009 eitjes uit de Barcelona ploeg bij ons gehaald en zijn winnaars stammen hier uit.

De Comb. Ten Caat/Kap uit Klazienaveen
Wint een 5e Nat. Limoges sector 4 met een 75% Jellema duif. Gekweekt door Simon IJnsen van Ameland

Bram Wassenaar uit Minnertsga
Bram wint de 9e Nat. Cahors sector 4. De moeder is hier gehaald en is ingeteeld naar de Saffier.

Gerrit van Vilsteren, Peperga
Gerrit wint een 7e NPO Orange afdeling 11 met een Jellema duif.

Sjaak Buwalda, Nijemirdum
Sjaak wint de 1e NPO Orange in afdeling 11. De vader komt bij ons vandaan en is een zoon van Witstaart. Deze komt weer uit het topkoppel Orion x Mirna.
De moeder van de winnaar is een dochter van Sjaaks topduivin Doutzen.

S.J. Kuipers, Oudega
Wint 4e NPO Limoges met een halve Jellema. Lijn Saffier / Zwart Goud.

2012

Arjan Beens, Genemuiden
Op Perpignan maakte Arjan Beens het onmogelijke waar door 's nachts om kwart over 2 de Snelle Jelle te klokken. Hij wint hiermee de 2e nationaal. Arjan heeft deze duif zelf gekweekt uit zijn superkweekster Rika. Snelle Jelle stamt voor 75% af van onze duiven wat voor ons natuurlijk ook heel mooi was.

Lindenberg, Yerseke
12e nationaal Narbonne. John Lindenberg maakt een geweldige uitslag op Narbonne met 's avonds 7 duiven door. Zijn eerste duif is voor 50% van het Jellema soort. Hij komt uit een dochter van Snip x Saffier.

Jan Grootoonk, Bant
Jan maakte een geweldige uitslag op Cahors, zijn eerste duif vloog een 2e Nat sector 4 tegen 3163 duiven. Jan haalde in 2008 een dochter uit Mighty Mo x Kiara, beide kinderen uit Zwart Goud. Deze ingeteelde dochter van Zwart Goud is de moeder van deze 2e Nat. Een broer van deze duif vloog dit jaar al een 34e Nationaal Limoges sector 4 tegen 2976 duiven.

Henri Hoeks, Bovensmilde
Henri speelde dit jaar een 11e Nat Orange sector 4. Deze duif komt uit een dochter van Zwart Goud gekoppeld aan zijn topkweker
Samoerai. Dus een 50% Jellema.

Gebr. Keekstra uit Bornwird
Zij winnen de 1e Nat Orange sector 4 tegen 1809 duiven met Red Simon. Deze geweldige 2 jarige doffer is gekweekt door Simon Ijnsen van Ameland. De vader is een zuivere Jellema uit de lijnen van de Grote Kweker en Zwart Goud.

Herman Sabel uit Hengelo
Herman is niet te stuiten dit jaar! Hij pakt de 7e Nat. Orange tegen 4799 duiven. Dit was een ochtendlossing en Herman klokt de duif om 21.36 uur. Het is een 50% Jellema duif uit de lijnen van het Fondkoppel, Saffier en Stamdoffer.

Dik vd Berg uit Tuk
Deze bekende speler uit het noorden van het land won de 1e Barcelona in NIC Urk op 1300 km, dit was goed voor een 72e Nat. Tegen 6392 duiven. De moeder is een zuivere Jellema uit de lijn van de Saffier en de Bergerac doffer.

Wiebren van Stralen uit Bantega
Deze Jonge melker uit Friesland wint de 6e Nat. Albi sector 4 tegen 1966 duiven.Deze duif is gekweekt door Benno Kastelein uit Hengelo. Benno bezit een klein kweekhokje met super kwaliteit waar al heel wat toppers het levenslicht zagen. De vader van de teletekst duif van Wiebren komt uit Orion x Mirna.

Combinatie Vierhout uit Nunspeet
Deze combinatie wint de 3e nationaal St. Vincent van sector 3. De vader is hier gehaald en komt uit de Grote Kweker x dochter Stamdoffer.

Herman Sabel uit Hengelo
Herman wint de 11e nat. St. Vincent sector 3 met een rechtstreeks duif van ons. Deze komt uit de Dirke x een dochter van Orion.

Hans Bos uit De Hoeve
Hans staat 10e op teletekst met St. Vincent afdeling Friesland. Hij heeft deze duif als jong gekregen.  Zijn vader is ingeteeld naar de Saffier.

De Comb. Ten Caat/Kap uit Klazienaveen
Deze combinatie wint de 5 Nat. Limoges sector 4 met een 50% Jellema duif.
Frappant is dat dit doffertje een paar weken eerder een eerste wint op de vitesse vlucht St. Truiden tegen 7295 duiven. De vader van dit doffertje komt van Simon IJnsen van Ameland en is gekweekt uit 2 Jellema duiven , uit de lijnen van Zwart Goud en Grote Kweker.

Henk Verheij uit Rotterdam
Henk wint de 4e Nat. Bergerac sector 2 met een 50% Jellema duif.
De vader komt uit de Iceman x Linde. Dit is inteelt naar Zwart Goud. Linde won ooit de 59e Nat Barcelona in friesland op een loodzware editie.

Herman Sabel uit Hengelo
Herman wint de 5e Aurillac in afd 9 tegen 2448 duiven. Deze duif is een 50% Jellema duif. De vader is een zoon van de Stamdoffer. Ook op korte vluchten is deze duif een geweldige vlieger. Zo won ze dit jaar al een 1e van Laon 366 km tegen 355 duiven en vorig jaar een 1e van Pommeroeul tegen 7702 duiven. Op de overnacht won ze vorig jaar een 21e van Limoges tegen 2307 duiven. 
De 2e duif die Herman klokt op Aurillac is een 100% Jellema duif. Deze duif komt uit een zoon van Zwart Goud.

Bert Berends uit Nieuw-Weerdinge
Bert wint de 1e NPO afd. 10 Noord op de zware dagfondvlucht Troyes tegen 4482 duiven met een 50% Jellema duif. De vader van de winaar komt van de combinatie Huls-Zuidema en is gekweekt uit twee Jellema duiven.

2011
Comb P. Pieters & Zn. Philippine
Deze combinatie heeft hier in 2005 een aantal jongen gehaald. Waaronder een dochter van het Fondkoppel. Deze duivin is de moeder van de 1e Nat Tarbes ZLU.

Harry Hoekstra, Noordwolde
Harry won op de zware Cahors een 6e nationaal sector 4 met een halve Jellema. 

Koos Dijkstra, Nijensleek
Koos won op de zware Cahors een 10e nationaal sector 4. De vader komt uit de Grote Kweker x de 02 en de moeder voert ook gedeeltelijk Jellema bloed.

Gerard Kruijer, Sappemeer
Gerard heeft hier in 2006 een zoon van de Dirke gehaald. Dit is de vader van de 6e Nat. Ruffec sect. 4.

Lindenberg, Yerseke
9e ZLU Bordeaux jaarlingen.
John Lindenberg heeft samen met zijn vader hier de afgelopen jaren jongen uit onze beste kweekkoppels gehaald. Op deze Bordeaux maken deze sympathieke melkers een geweldige uitslag met o.a. gekruiste en zuivere Jellema's. Hun eerste duif komt uit een zoon van Orion x Mirna. De moeder komt uit de Bergerac Doffer.

Gerrit van Vilsteren, Peperga
Gerrit wint 1e en 2e Nat. St. Vincent in sector 4 met Jellema duiven.

A. Dijkstra, Sneek
Dijkstra heeft in 2005 een aantal jongen bij ons gehaald waaronder een zoon van Hellas x Iris. Een zoon hieruit vliegt een 8e Nat. Limoges sector 4 en een 9e Nat. Orange sector 4.

Arjan Beens, Genemuiden
Miss Gijsje vliegt bij Arjan haar derde teletekst vermelding op een zware Brive, 15e NPO. Miss Gijsje is een dochter van Rika welke uit 2 Jellema duiven komt. De vader van Miss Gijsje is een Gebr. Limburg duif.

2010
Arjan Beens, Genemuiden
Arjan heeft hier in het verleden een aantal duiven gehaald. Uit 2 van die duiven kweekte hij Rika. Deze duivin won onder andere een 1e NPO Perigueux '07 tegen 7581 duiven.
Kinderen van Rika wonnen in 2010:
- 3e NPO Brive    5319 duiven
- 6e Nat. Orange 4022 duiven
- 7e Nat. Cahors 11.054 duiven

Henri Hoeks, Bovensmilde
Deze liefhebber vloog met een zuivere Jellema duif gehaald bij Johan Vink uit Dwingelo een 5e NPO Limoges 2010. Zijn nestmaat vloog een 33e van Cahors. De moeder komt uit Lorenzo x Meike, de vader uit de 06-1577016 de Barcelona duivin.

Vergaerde-Denolf, Jabbeke - BelgiŽ
Deze man/vrouw combinatie vliegt dit jaar een 2e internationaal Soustons tegen 10.271 duiven. Dit was een erg zware vlucht in voor alleen jaarlingen in het weekend van Barcelona.
De vader van deze duif is hier gehaald en komt uit Nirvana x Jade,  een behoorlijk ingeteelde duif dus.

Gebr. Spekking, Terborg
Zij vlogen dit jaar de 2e nationaal Cahors tegen 11054 duiven.
De moeder is hier gehaald en komt uit Hercules x Dide.

Carl Haas, Heerde
Carl vliegt de laatste jaren heel hard in afdeling 8. Hij heeft in Steggerda een aantal duiven bij ons gehaald uit onze beste kwekers. Dat werpt nu zijn vruchten af.
4e Nat. Bergerac '09  13.218 duiven (50% Jellema, vader komt uit de 083 moeder Brive doffer)
26e Nat. Bordeaux '09  8.042 duiven (100% Jellema, uit zoon fondkoppel x dochter zus Janneke)
39e Nat. Periqueux '10  14.977 duiven (100% Jellema, uit zoon fondkoppel x dochter Saffier)
54e Nat. Cahors '10  4.998 duiven (100% Jellema, uit zoon fondkoppel x dochter zus Janneke)
78e Nat. Periqueux '10  14.927 duiven (50% Jellema, uit dochter zus Janneke)
 
Nanne Wolf, Hattem
Nanne vloog met een halve Jellema een 7e nationaal St. Vincent sector 3 tegen 5698 duiven.
De moeder is hier gehaald en komt uit de 02. De 02 is ook de moeder van Orion, Saffier en Jade.

J. Vrieze, Hoogersmilde
Hij vloog in 2010 2x teletekst met halve Jellema duiven.

 

 

 

 

 

U kunt een e-mail bericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@jellejellema.nl.
Copyright © 2002 Jelle Jellema
Laatst bijgewerkt: 31 juli 2022